vrijdag 28 februari 2020

H5: Examentraining economie

Vanaf vandaag moet een deel van jullie verplicht op de vrijdagochtend naar het leerplein. Een ander deel van jullie hoeft dat niet. Vanaf vrijdag 28/2 t/m de toetsweek zijn meneer Douma, mevrouw de Boer en mevrouw Faber iedere vrijdagochtend beschikbaar om jullie te helpen met de voorbereidingen voor de toetsweek en het eindexamen. 
Mevrouw Faber is beschikbaar van 8.30 tot 10.45 uur, mevrouw de Boer is beschikbaar van 9.30 tot 12.00 uur en meneer Douma is beschikbaar van 9.30 tot 11.30 uur. 
Als je niet verplicht naar het leerplein hoeft, maar wel graag hulp wil bij economie of bedrijfseconomie dan ben je uiteraard ook meer dan welkom. Het is een vraaggestuurd moment, dat betekent dat jullie aangeven waar jullie behoefte aan hebben. Dat kan wat extra uitleg zijn over een bepaald onderwerp, hoe pak je een bepaald soort vraag aan, wat zijn veel gemaakte fouten en hoe kan je die voorkomen, etc.
Wij zullen op de vrijdagochtenden steeds alle drie even langs het leerplein lopen, zodat de leerlingen die verplicht zijn daar ‘s ochtends te zitten met onze toestemming daar weg mogen en onder onze begeleiding in een lokaal werken aan economie of bedrijfseconomie. We hopen één of meerdere lokalen in de economiegang te kunnen gebruiken hiervoor, dus daar zijn wij dan te vinden. Dit is natuurlijk handig om te weten voor de leerlingen die niet verplicht zijn te komen en dus niet persé bij het leerplein zitten, maar wel graag onze hulp willen.

Kortom, wil je wat extra begeleiding voor economie of bedrijfseconomie? Kom dan langs op vrijdagochtend! 

Met vriendelijke groeten,
Mevrouw de Boer, meneer Douma en mevrouw Faber