vrijdag 14 februari 2020

H4: LOB bijwerken in de vakantie


Zoals jullie in het PTA kunnen lezen, moeten opdracht H4.10 tot en met H4.15 voor 1 maart afgerond zijn. Hier kunnen de leerlingen die het nog niet afgerond hebben in de voorjaarsvakantie mee bezig. 

  • Leerlingen die opdracht H4.13 (bezoek Open dag) niet kunnen invullen omdat ze nog niet naar een open dag zijn geweest, hebben nog een laatste kans. Twee data zijn NA 1 maart, dus na de deadline van het inleveren van de opdrachten. Meld dit aan je studiecoach wanneer je naar welke open dag gaat.
  • 29 februari: Open dag Hanze Hogeschool
  • 2 april : Open avond NHL/Stenden/Van Hall
  • 3 april: Open dag Windesheim Zwolle.
  • Studiekeuzeworksop op school (30 maart 2020): leerlingen die zich bij de decaan via de mail of op school hebben aangemeld voor de studiekeuzeworkshop bij ons op school (tijdstip en lokaal volgen nog), kunnen aan deze workshop alleen deelnemen als ze de studietest van H4.10 uur hebben gemaakt en ge-upload hebben.
  • De Hanze Experience (16 april 2020) is vol. Het maximum aantal leerlingen (55) hebben zich hiervoor aangemeld. Ouders van leerlingen die zich hebben aangemeld ontvangen na de voorjaarsvakantie een digitaal betalingsverzoek om €10,00 voor de buskosten te betalen.
  • Opdracht H4.16: keuzemodule. Leerlingen die deelnemen aan de studiekeuzeworkshop of de Hanze experience en dit verslagje invullen hebben deze opdracht t.z.t. afgerond. Leerlingen die nog moeten bedenken hoe ze zelf de opdracht in gaan vullen kunnen denken aan een 2e open dag, bezoek open dag uniform-beroepen (landmacht, luchtmacht, Marine), bezoek MBO voor diegene die daar door de coach op zijn gewezen, meeloopdag regelen bij een bedrijf richting je studiekeuze, meelopen of proefstuderen (12 maart NHL/Stenden) op een hogeschool.
De reden dat we willen dat het afronden van LOB in Droomloopbaan in periode 3 gebeurt is dat alle leerlingen in periode 4 zich kunnen focussen op de overgang naar havo 5 en dan zich niet meer druk hoeven te maken over het PTA onderdeel van LOB.
Succes met het afronden van de opdrachten!