dinsdag 31 maart 2020

H5: Nog een Open dag nodig? Dat kan digitaal

Als het goed is zijn alle LOB gesprekken afgerond. Ondanks dat kan het zijn dat je toch nog een open dag/voorlichting nodig hebt. Het van Hall en Hanze Hogeschool hebben een alternatief bedacht:
1.Van Hall: van 7 april tot en met 21 april houden verschillende studies op verschillende momenten een voorlichting/webinar. In de link hieronder vind je daar een toelichting van en een overzicht met data. Tijdens de voorlichting kan je ook vragen gaan stellen via de chat functie. Klik op onderstaande link:

2.Hanze Hogeschool Groningen houdt 3 april een digitale online open dag.

3.NHL/Stenden: 
De NHL/Stenden heeft helaas nog geen digitale open dag ontwikkeld. Ze zijn er mee bezig. Maar er zijn heel veel studies op de Hanze Hogeschool die de NHL Stenden ook heeft. Dus mis de kans niet op 3  april en bezoek de digitale open dag van de Hanze in plaats van de NHL/Stenden. Het gaat om de grote lijnen van een studie.


Loop je toch nog vast met je studiekeuze? Mail de decaan op n.vanwessel@cvo-nf.nl en laat je mobiele nummer achter. Dan maakt zij een afspraak met je en neemt ze vervolgens via video bellen contact met je op.