dinsdag 31 maart 2020

H4: LOB, toch mogelijk!

Leerlingen die binnen Droomloopbaan de opdracht van het bezoeken van een open dag (H4.13) hebben gemist, kunnen verder. Hieronder zijn twee mogelijkheden van het volgen van een Open dag:


1.Van Hall: van 7 april tot en met 21 april houden verschillende studies op verschillende momenten een voorlichting/ ebinar. In de link hieronder vind je daar een toelichting van en een overzicht met data. Tijdens de voolrichting kan je ook vragen gaan stellen via de chat functie. Klik op onderstaande link: https://www.hvhl.nl/studiekeuze/webinars.html


2. De Hanze Hogeschool Groningen houdt 3 april een digitale online open dag.
Hieronder vind je de link.
https://www.hanze.nl/nld/studiekeuze/ik-twijfel/open-dagen-en-voorlichtingen/organisatie/overzichten/agenda/online-open-dag-3-april?r=https://www.hanze.nl/nld/studiekeuze/ik-twijfel/open-dagen-en-voorlichtingen

Nadat je 1 van de Open dagen digitaal hebt gevolgd, maak je de opdracht H4.13 af.

3. NHL/Stenden: 
De NHL/Stenden heeft helaas nog geen digitale open dag ontwikkeld. Ze zijn er mee bezig. Maar er zijn heel veel studies op de Hanze Hogeschool die de NHL Stenden ook heeft. Dus mis de kans niet op 3  april en bezoek de digitale open dag van de Hanze in plaats van de NHL/Stenden. Het gaat om de grote lijnen van een studie.

LOB afronden
Door deze digitale mogelijkheid kan LOB gewoon volgens PTA (opdracht H4,10 tot en met H4.16) worden afgerond, behalve opdracht H4.16 (keuzemodule). Overmacht. 
1 maart had LOB afgerond moeten zijn. Gezien de situatie krijgen leerlingen nu tot 21 april de tijd, ook om digitaal nog een open dag te bezoeken.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij n.vanwessel@cvo-nf.nl