dinsdag 21 april 2020

H5: Spelregels luistertoets Engels

Vrijdag wordt de luistertoets Engels in Woots.nl afgenomen, dit zijn de spelregels:
Conform het toets-protocol melden de leerlingen zich 20 minuten vóór aanvang van de toets aan op Teams. Het is verplicht voor alle leerlingen om hun camera op hun gezicht gericht aan te hebben staan en hun microfoon uit. Is dit niet het geval, dan is de toets ongeldig. 
De surveillanten kunnen de leerlingen vragen hun werkomgeving te laten zien zodat duidelijk is dat er geen andere personen of communicatiemiddelen in de ruimte zijn, tenzij een leerling gebruik moet maken van de camera op de telefoon. Ook kunnen leerlingen alvast inloggen op Woots.nl met het schoolmailadres en het zelf-verzonnen wachtwoord. Voor mensen die nog nooit hebben ingelogd: de uitnodiging hiervoor zit in de schoolmail. Als inloggen voor de toets niet gaat omdat je je hier niet van tevoren in verdiept hebt, zal je de herkansing TW3 voor Engels in moeten zetten: de verantwoordelijkheid ligt bij jou!

Leerlingen kunnen met de toets op Woots.nl beginnen zodra deze open gaat om 9.00 uur. Leerlingen werken dan in één keer de hele luistertoets af (leerlingen met extra tijd zijn in het programma als zodanig aangemerkt dus dat gaat automatisch). Je klikt na of tijdens het fragment het juiste antwoord aan en kunt niet terug naar een vorige vraag. Als je de laatste vraag beantwoord hebt, moet je je toets inleveren door op de blauwe ‘Inleveren’ knop te drukken en daarna mag je uitloggen. Leerlingen die meer dan 5 minuten te laat aan de toets beginnen, kunnen hun toets niet meer inleveren. Ook dan is de toets ongeldig.

Namens de lesgevende docenten: veel succes!