vrijdag 3 november 2017

Diplomering Cambridge Talentstroom FCE en klas 5 CAE

Op de foto's de diplomering van de talentstroom Cambridge in klas 3 en van de Cambridge klas 5. In klas drie hebben ze het FCE (First Cambridge English) certificate behaald en in klas 5 het CAE (Cambridge Advanced English) certificate. Open het bericht om de foto's te bekijken. 

In de talent stroom is dit een belangrijke aanvulling op het bestaande curriculum en in klas 4 en 5 volgen de leerlingen na een strenge selectieprocedure CAE in plaats van regulier Engels. De leerlingen doen vervolgens in klas 5 een apart examen Cambridge en schakelen in klas 6 over naar regulier Engels en doen ook daar examen in.

Een Cambridge certificaat opent vele deuren. Cambridge zelf geeft aan dat je met een certificaat toegang krijgt tot meer dan 6.000 onderwijs- en overheidsinstellingen wereldwijd. Daarnaast is het certificaat ook in het bedrijfsleven, wat zeker in Nederland erg internationaal georiënteerd is, van grote waarde. Als je overweegt om naar het buitenland te gaan is dit certificaat dan ook bijna een 'must'. Bovendien zijn vele bachelor- en masterstudies tegenwoordig in het Engels dus ook als je in Nederland blijft is het certificaat van grote waarde.