vrijdag 10 november 2017

Beste havo-5'er, wiskunde A,

In de projectweek (13 t/m.17 november) staat er voor jullie een wiskunde dag ingepland.
Op dinsdag 14 november werken jullie aan de praktische opdracht in de wiskundelokalen 206-209. De dag begint om 8.30 uur.

 

Op die dag gaan jullie aan de slag met een onderdeel van het SE; werken met het programma Excel. Dit is een verplicht examenonderdeel dat met een voldoende moet worden afgesloten, Je krijgt dus geen cijfer. 

 

Jullie krijgen die dag een aantal opdrachten die je uit moet voeren in Excel. Vorig jaar zijn jullie hier mee begonnen, dus is het niet nieuw.

Dit doen jullie in tweetallen, je neemt ook per tweetal een laptop mee. Aan het eind van die dag lever je de opdrachten digitaal bij ons in. We beoordelen dit onderdeel met een voldoende of onvoldoende. Bij een onvoldoende volgt er een tweede dag in het tweede half jaar.

 

Als voorbereiding hierop verwachten we van jullie het volgende:

 

Je bestudeert de voorkennis van hoofdstuk 8 en maakt de bijbehorende opdrachten.

Op de mail krijg je de vereiste documenten.

 

Deze opdrachten (1 t/m 5 van de voorkennis) lever je uiterlijk 12 november bij ons in via de mail.

 

De opdracht lever je individueel in, op de dag zelf werk je in tweetallen. Neem het boek deel 2 (met hoofdstuk 8 erin) ook mee!

 

Het is echt belangrijk dat je deze voorkennis goed bestudeert, want je hebt het nodig voor de opdrachten van de wiskunde dag. We schatten in dat je er twee uur nodig hebt.

 

Veel succes ermee!

 

Men. Couperus

Men. Van der Schaaf

Mevr. Vermeulen