donderdag 14 maart 2019

H5: 2 april voorlichting studeren en geld

Beste examenleerlingen,
Hoewel het eindexamen nog moet beginnen, zijn de meeste van jullie ook al druk bezig met je toekomstige studie. Tijdens je studie zal je eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toenemen, ook op het gebied van financiën. Maar waar krijg je allemaal mee te maken op het gebied van financiën als je gaat studeren en/of op jezelf gaat wonen? 


Rabobank Leeuwarden wil jullie als toekomstige studenten graag informeren over de financiële uitdagingen die jou de komende jaren te wachten staan. Om deze voorlichtingsbijenkomst vorm te geven zijn jullie op 2 april 2019 van harte uitgenodigd op het kantoor van de Rabobank te Leeuwarden. Naast een presentatie over 'studeren en financiën' is er alle gelegenheid om vragen over dit onderwerp in te brengen.
Om te kunnen inventariseren hoeveel belangstelling er is voor deze bijeenkomst, willen wij jullie vragen om je in te schrijven op de activiteit in magister, die is open tot maandag 25 maart om 13.00 uur.

Samengevat:
Wat            ​ voorlichtingsbijeenkomst over 'studeren en financiën'
Waar          Rabobank kantoor, te Leeuwarden
Wanneer    dinsdag 2 april 2019 tussen 14.00 en 15.00 (tijden onder voorbehoud)  

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog aanvullende vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar j.douma@csg-comenius.nl

Vriendelijke groet,
mr. Douma