donderdag 3 september 2015

Bericht voor H4/A4 en H5/A5



·         Havo 5 en Atheneum 5; (Vrijwillig)Aanmelden Studievoorlichting Friesland

Eind oktober vindt de Studievoorlichting Friesland (voorheen Provinciale Beroepenvoorlichting) plaats op de hogescholen NHL en Stenden in Leeuwarden. Je kunt dan voorlichtingen bezoeken van de meest gangbare studierichtingen op hbo’s en universiteiten.

·         Deadline aanmelden: uiterlijk 14 september 2015 (in klas 4 is er een datum en lesuur afgesproken wanneer het klaar moet zijn)

·         Aanmelden : thuis digitaal aanmelden tussen 2 en 14 september 2015
- verplicht voor klas 4 havo/atheneum
- vrijwillig voor klas 5 havo/ath

·         Website: www.studievoorlichting.com

·         Schoolcode: 5QfHjpH5 (heb je nodig bij aanmelden)

·         Instructies en folder deze week en uiterlijk maandag 7 september  worden ze in de les uitgedeeld en anders af te halen voor de decanenkamer (staat een tafel bij kantoor 3.8)

·         Aantal voorlichtingen:

-       havo 4/ atheneum 4: melden zich op beide dagen voor in totaal zes voorlichtingen aan. Drie per dag (en niet twee en vier bijvoorbeeld)

-       havo 5/atheneum 5: Als je naar de voorlichtingsdagen gaat, heb je geen les. Leerlingen die niet gaan, hebben les volgens het rooster.  Je krijgt vrij voor minimaal twee voorlichtingen per dag. Je mag 1 dag of zelfs 2 dagen naar de voorlichting maar dan minimaal twee voorlichtingen per dag of dus vier in twee dagen invoeren.

 
·         Data voorlichtingen: woensdagmiddag 28 en donderdagmiddag 29 oktober 2015 

·         Persoonlijk programma: afhalen op woensdag 28 oktober om 12.30 uur in de kantine (ligt op klas). Ga je in klas 5 havo/ 5 ath. alleen donderdag dan liggen ze donderdag 29 oktober op klas om 12.30 uur voor je klaar.

·         Vertrek op de Fiets bij school: 13.00 uur. Het duurt tot 16.50 uur (let op bijbaan/ sport)