donderdag 28 mei 2020

H3: Plattegronden en looproutes

Vanaf dinsdag 2 juni a.s. gaan jullie weer gedeeltelijk naar school. Dat kan alleen als iedereen zich houdt aan de regels van het RIVM. Daar gaan wij natuurlijk ook van uit. Kom je op de fiets, dan volg je de aanwijzing op van de medewerkers op het plein en je gaat meteen naar de ingang voor jouw klas. In alle andere gevallen loop je onmiddellijk naar de ingang van jouw klas. Houd wel rekening met de 1.5 meter afstand en kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de lessen.

KLIK HIER om de plattegronden en looproutes te downloaden die voor klas 3 gelden. Bekijk hieronder ook het filmpje erover. 

Op de plattegronden is aangegeven in welke lokalen jullie de lessen krijgen en welke route voor jullie klassen is uitgezet. Je zult zien dat op de route  een  eenrichtingsverkeer geldt. Jullie ingang is de ingang van de onderbouw en je volgt altijd de rode  pijlen. Bij de ingang kun je de leesboeken die je geleend hebt inleveren. De uitgang is dan bij de hoofdingang
Na afloop van de lessen ga je onmiddellijk naar de uitgang, en verlaat je het schoolplein. Dat klinkt niet zo sympathiek, maar er komen na jullie weer andere leerlingen en die moeten ook veilig de school binnen kunnen gaan.