vrijdag 29 mei 2020

H3: inschrijven voor lesblokken in week 24 en 25

In week 24 en 25 vinden er voor A3 en H3 lesblokken plaats van telkens drie lessen of drie uren LO.  Vanaf maandag 1 JUNI 12:00 t/m woensdag 3 JUNI 12:00 kun je je hiervoor digitaal inschrijven via Magister (bij activiteiten). Enkele richtlijnen:

1. Elke leerling is verplicht zich voor 2 lesblokken per week in te schrijven. Je kiest dus twee lesblokken in week 24 en twee lesblokken in week 25.
2. Je mag niet voor twee lesblokken op dezelfde dag kiezen. Je zorgt er daarmee voor dat je zowel in week 24 als week 25 twee dagen op school bent.
3. Je mag in eenzelfde week niet dezelfde lesblokken kiezen. Je kiest dus per week twee blokken met verschillende vakken en mag per week maar één keer voor een blok LO kiezen.

Leerlingen die zich niet inschrijven worden volgende week ingedeeld. Het kan zo zijn dat je je inschrijft bij vakken die je volgend jaar niet hebt of daarbij ingedeeld wordt. Dat is echter niet erg. Alle lessen die er zijn richten zich op praktische vaardigheden die voor elke leerling zinvol zijn, ongeacht je profielkeuze en ongeacht of je havo of atheneum doet.