donderdag 5 september 2019

H45: Uitnodiging Experience-dag KLM


De KLM bestaat dit jaar 100 jaar! Ter ere van dit jubileum mogen 100 leerlingen uit 4 en 5 havo en atheneum van onze school te gast zijn op de KLM 100 Experience dag op donderdag 3 oktober 2019. Een unieke kans om eens een kijkje achter de schermen van de KLM te nemen!

Het bezoek aan de KLM Experience dag is geheel kosteloos en wordt volledig door de KLM verzorgd. Je hoeft dus geen eten en drinken mee te nemen. Er is een leuk en educatief programma samengesteld. Jullie volgen een route langs diverse ‘Experiences’ waar alle divisies van KLM zichzelf presenteren. Van Engineering & Maintenance, tot Inflight Services en vrachtafdeling. Ook andere grote organisaties als Boeing, de TU Delft en Schiphol leveren een leerzame bijdrage.

Tijdens de dag worden er o.a. Masterclasses gegeven over luchtvaart, kunnen de scholieren via VR-experiences zelf een vliegtuig inladen, of het KLM100 jaar-museum bezoeken. Kortom een waardevolle, leerzame én leuke dag. Een herinnering die je bij blijft.

Het programma voor 3 oktober ziet er als volgt uit:

07:00 Vertrek per bus. 
09.30 Aankomst op Schiphol.
13:30 Bussen vertrekken weer terug naar csg Comenius.

Lijkt het je interessant om workshops te volgen en je te verdiepen in het bedrijf dat de KLM is, dan kun je je voor deze dag aanmelden via de mail bij mw. De Roo (g.deroo@cvo-nf.nl). Zet in je mail de volgende gegeven:

·         Roepnaam
·         Achternaam
·         Naam zoals die in je paspoort of op de ID-kaart staat
·         Klas
·         Geboortedatum
·         e-mailadres

Aanmeldingen met alle gevraagde gegeven worden op volgorde van binnenkomst gelegd. Er  wordt gewerkt met het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Zodra er meer dan 100 aanmeldingen zijn, wordt er een wachtlijst gemaakt. Hou er rekening mee dat 3 oktober kort voor de eerste toetsweek is. De lessen die je mist, moet je door zelfstudie inhalen!

Mw. De Roo