maandag 27 mei 2013

H4: Woensdag a.s. DIG-IT of vervangende opdracht

Woensdagochtend a.s. vindt DIG-IT plaats. Leerlingen die zich opgegeven hebben, gaan op eigen gelegenheid naar de hogeschool waar ze moeten zijn en volgen daar het programma. Vanaf het 6e uur volg je weer de lessen hier op school.

De namen van de leerlingen die zich NIET opgegeven hebben, vind je op het bord. Omdat we DIG-IT verplicht hebben gesteld, maak je woensdagochtend (1e t/m 5e uur) een vervangende opdracht. Je komt volgens lesrooster naar de lokalen en ontvangt het 1e uur van mij je opdracht. Deze opdracht neem je het 2e uur mee naar het lokaal waar je dan les hebt, waar je dan verder kunt werken, etc. Als je de opdracht af hebt, ga je voor Nederlands of Engels verder lezen in een boek. Neem dus ook een boek van je lijst mee.

Als je woensdagochtend tijdens de lessen niet aanwezig bent, voldoe je niet aan je verplichtingen voor OSB en ben je automatisch geplaatst in de bespreekgroep tijdens de overgangsvergadering. Zorg er dus voor dat je woensdagochtend gewoon op tijd bent en de opdracht goed maakt.

Voor vragen kun je me mailen, t.kingma@csg-comenius.nl.

Vriendelijke groet,
Tirza Kingma
decaan bovenbouw havo en atheneum