woensdag 29 mei 2013

Alpe d'HuZes

Aanstaande woensdag 5 juni is het zover en gaan we met ons Comenius team de "Nederlandse" berg in Frankrijk beklimmen. Onze doelstelling is om drie keer naar de top te fietsen. De klim is ongeveer 14 kilometer lang.
Na jullie geweldige inzet op de actiedag in maart en met het goede doel voor ogen; de strijd tegen kanker, hopen we deze doelstelling te realiseren.

Ons team bestaat uit 5 deelnemende fietsers en vier begeleiders/verzorgers.
De fietsers zijn: Dhr. Oosterop (docent nederlands Esdoorn/Marienburg), dhr. Jepkes (werkzaam bij de marine), dhr. Kleissen (docent wiskunde Marienburg), mevr. Oud (docent engels Marienburg) en dhr. de Jong (docent lichamelijke opvoeding Marienburg).
De begeleiders zijn: Dhr. Bakker (docent wiskunde Marienburg), mevr. Jepkes, mevr. de Jong en dhr. M. Yettefti.

Aangezien het evenement midden in de week valt zijn wij de gehele week in Frankrijk. Onze lessen zullen indien mogelijk zoveel mogelijk worden overgenomen door onze collega's. De NCRV besteedt de gehele week aandacht aan de actie Alpe d'HuZes. Op de koersdagen, woensdag en donderdag, is er een life verslag op radio en tv. Uiteraard kun je het hele gebeuren ook volgen op internet. Ga hiervoor naar Alpe d'HuZes Home.

Met sportieve groet,

Dhr. de Jong