maandag 6 mei 2013

H4: Nieuw profielkeuzeformulier voor zittenblijvers

Natuurlijk zien we graag dat alle leerlingen in havo 4 volgend jaar in havo 5 zitten. In de praktijk zal dit helaas niet zo zijn. Voor leerlingen die nu al vrij zeker weten dat ze volgend jaar nog een keer havo 4 doen, is het volgende bericht.

Doe je volgend jaar nog een keer havo 4, dan zul je een nieuw profielkeuzeformulier in moeten vullen. Het afgelopen jaar kon je in de vrije ruimte alle vakken kiezen die op de havo aangeboden worden. Volgend schooljaar kan dat helaas niet meer. Wil je bijvoorbeeld M&O volgen, dan kan dat alleen in het profiel E&M.

Hier vind je het profielkeuzeformulier. Graag ontvangen we je nieuwe profielkeuze zo snel mogelijk. Je kunt het formulier inleveren bij mevrouw Kingma of mevrouw Van Raan. Je kunt ook een profielkeuzeformulier ophalen bij mevrouw Kingma (kamer 3.8).

Wil je graag een gesprek over je profielkeuze? Bespreek dat dan eerst met je mentor. Heb je daarna nog vragen, dan kun je een afspraak maken met mevrouw Kingma.

Alle zittenblijvers moeten dus een nieuw profielkeuzeformulier inleveren. Als je je profielkeuzeformulier laat inlevert, loop je de kans dat de groep vol is en dat je het vak van je 2e keuze moet gaan volgen.