donderdag 25 november 2021

Aan alle CKV-leerlingen H4: Inschrijving voor Art Trip op maandag 20 december

Als het volgens de maatregelen in de komende tijd kan, dan is er op maandag 20 december de jaarlijks terugkerende CKV-dag 'Art Trip'. Deze CKV-dag wordt georganiseerd door CKV-docenten van vier scholen en de educatie-medewerkers van stadsschouwburg de Harmonie, het Fries Museum en Kunstkade. Het is bedoeld voor alle CKV-leerlingen om kennis te maken met kunst en cultuur in Leeuwarden.

Het thema van Art Trip is 'Icones'.

De dag bestaat uit vier rondes waarin je activiteiten meemaakt zoals dans-, muziek-, theater- en beeldende kunst-workshops en activiteiten zoals rondleidingen. Eén ronde bestaat uit een voorstelling in de Harmonie.

Via de website www.arttrip.nl kun je je inschrijven voor een carrousel, die dus uit vier rondes bestaat. Aan een carrousel kunnen 15 tot 16 leerlingen meedoen. Met je begeleider ga je naar de verschillende locaties in Leeuwarden. 

Vanaf maandag 29 november 18.00 uur tot vrijdag 3 december 20.00 uur kun je inschrijven op de website. Volg de instructies. Als een carrousel vol is kun je er echt niet meer bij!!

Wie zich niet inschrijft wordt door de CKV-docenten ingedeeld.

Als je er om bepaalde reden niet bij kunt zijn moet je je afmelden bij verzuimmarienburg@cvo-nf.nl  Met je CKV-docent overleg je hoe je deze dag moet vervangen. Zie verder je CKV-reader.

We wensen je allemaal alvast veel plezier met de Art Trip.

Namens de CKV-vakgroep,

A. van Veldhuizen