dinsdag 6 april 2021

H5: uiterste inschrijfdatum voor HBO van 1 mei komt eraan!

Vlak voor toetsweek 3 heeft de decaan bij alle leerlingen van havo 5 geïnventariseerd of ze al een studiekeuze hebben gemaakt en of ze al staan ingeschreven. Leerlingen die deze vragenlijst niet hebben ingevuld en leerlingen die nog niet staan ingeschreven, ontvangen vandaag per mail een bericht hierover. Ook leerlingen die een tussenjaar overwegen ontvangen de brief. 

Deze brief gaat ook naar de ouders. Er staan ook nog tips in hoe nu de keuze verder aan te pakken. Klik HIER voor de brief die naar leerlingen en ouders is verstuurd die niet staan ingeschreven bij studielink.nl. En houdt rekening met de uiterste inschrijfdatum voor het HBO (via studielink.nl) en MBO (via het MBO zelf). 1 mei komt al in zicht!

Tips:

Leerlingen die wel staan ingeschreven bij studielink, ontvangen deze brief niet, maar misschien is het goed om de inhoud van deze brief toch te lezen. Misschien staan er nog handige rips in.

Tip 1: de NHLStenden bijvoorbeeld organiseert Guided Tours, fysieke rondleidingen op afspraak in kleine groepjes door het gebouw. Daarnaast zijn er nog steeds online meeloopdagen aan te vragen. 

Tip 2: in de brief staat ook nog een tip over het studieadvies centrum van de NHLStenden.

Tip 3: In de brief wordt ook nog verwezen naar een document over een tussenjaar. Klik HIER voor dat document.

Tip 4: Leerlingen die vastlopen met de studiekeuze kunnen een afspraak maken met de decaan mevrouw n.vanwessel@cvo-nf.nl.


Met vriendelijke groet,

Nelleke van Wessel

Decaan 

Havo 3,4,5 en @forum bovenbouw