woensdag 7 april 2021

H45: Ambitiegesprek/LOB/Hanze Experience

 

1. Ambitiegesprek: een aantal weken geleden hebben de ambitiegesprekken, ronde 2, plaatsgevonden. Een aantal leerlingen hebben in droomloopbaan, button - mijn school- ambitiegesprek- het digitale formulier nog niet ingevuld. Zouden deze leerlingen dit voor 14 april willen doen? De coach zet deze week de datum op 14 april dus na 14 april kunnen leerlingen het formulier niet meer invullen. 

2. Voor 1 mei moeten alle 7 LOB opdrachten in Droomloopbaan klaar zijn. De 5 letters KOMST moeten zijn verzameld en nog twee opdrachten. Het kan zijn dat een leerling door Corona een opdracht niet heeft kunnen doen. Dan dit graag met de coach bespreken. Het is een PTA onderdeel dus dat moet volgens afspraak worden afgerond.


3. Havo 4: Hanze Experience 13 april: Gisteren zijn alle 54 enveloppen gepost. Dus als het goed is komen uiterlijk donderdag bij de leerlingen thuis een Comenius envelop met brief en kleinigheidje bij jullie thuis. Vergeet de brief niet te lezen. Deze stond gisteren op de blogspot.Gelijk NA de Hanze Experience om half 3 maken alle leerlingen opdracht H4.26 in Droomloopbaan. Dit duurt 5 minuten. En nogmaals: op 13 april vervallen voor deze 52 leerlingen na 11.40 uur alle lessen. Zo kunnen leerlingen op tijd thuis komen en digitaal om 12.40 uur starten.