woensdag 11 november 2020

H5: pws-middag

Beste leerlingen,

Donderdag is er weer een pws-middag. Er zijn echter wel een aantal veranderingen die we gaan doorvoeren.
Je meldt je nog steeds om 13.00 uur aan met je stamklas. Vervolgens zoek je je groepje op en ga je in één van de daarvoor bestemde lokalen zitten. Het is niet meer toegestaan om buiten deze lokalen te werken. Tijdens alle uren deze middag zijn er in alle lokalen docenten aanwezig, dit zijn voornamelijk pws-begeleiders. Profiteer hier dus van en maak een afspraak met je begeleider. Je begeleider is voornamelijk om je te helpen, maak hier dus gebruik van en neem initiatief! In het onderstaande overzicht kun je vinden welke lokalen beschikbaar zijn donderdagmiddag en welke docent wanneer in welk lokaal zit.  

PWS HAVO 5
DONDERDAG 12 NOVEMBERLOKAAL
6e uur7e uur8e uur9e uur
H5AHSGGSSGSSGSS201
H5BHADHADMDNMDN204
H5CHRPHRPSPHSPH305
H5DDAJDAJSRDSRD309
H5EDARDARNLJNLJ307
H5FFRISGCSGCSFO222
H5GSAPOAWTWHTWH224
H5HJAHJAHBMMBMM302
H5IOAOBTPBELBEL323

Zoals je kan zien zijn er geen computerlokalen beschikbaar in verband met de talentstromen, zorg dus dat je een laptop meeneemt. 
Het afmelden gebeurt dit keer niet in de aula, maar ook weer per stamklas om 16.30 uur in het lokaal waar je je ook hebt aangemeld. 
Daarnaast hebben we, in verband met de herkansingen, de laatste pws-middag verplaatst van 20 november naar 23 november
Verder hebben we besloten om jullie wat meer tijd te geven, zodat we straks mooie profielwerkstukken gaan zien met een hoge kwaliteit. Dit betekent dat de deadline voor het inleveren van de conceptversie wordt verschoven naar 11 december. Ook de deadline van de eindversie wordt verschoven, namelijk naar 17 februari

We wensen jullie heel veel succes!

Met vriendelijke groet,
Ilse Faber
Jouke van Nuil