donderdag 19 november 2020

H45 LOB: welke vervolgacties en data?

Voor de leerlingen is het vanzelfsprekend dat je tijdens laatste schooljaar open dagen bezoekt en vervolgens meeloopdagen gaat regelen.

Opdrachten die voor 1 december klaar moeten zijn, zijn H5.20 tot en met H5.22. Als het tijdens de coach les niet is gelukt maakt de leerling het thuis af.

De volgende data zijn van belang:

·         NHL Stenden:

1.       Je kan je tot 20 november registeren om de filmpjes van de open dag terug te zien.

2.       Daarnaast kan je je na de open dag aanmelden voor een (digitale) meeloopdag. Doe dat deze week nog. We adviseren twee meeloopdagen te regelen.

3.       Op 10 december kan je proef studeren op de NHL Stenden. Waarschijnlijk online. Je kan je daar nu al voor aanmelden.

·         Hanze Hogeschool:

1.       Op de site van de Hanze Hogeschool kan je je aanmelden voor “open daily”, waar je ook de filmpjes kan terug zien. Doe dat deze week nog.

2.       Daarnaast kan je je aanmelden voor een rondleiding: Hanze tours. En ook meeloopdagen worden en er georganiseerd.

3.       Op 11 december houdt de Hanze voor fixus (loting) studies een open middag. Als je interesse hebt in mondzorgkunde, fysiotherapie, HBOV, toegepaste psychologie en nog een aantal studies meld je dan nu voor de voorlichting aan.

 

Voor het vrij vragen van (online)open dagen, meeloopdagen en proef studeren, kan je een mail sturen naar verzuimmarienburg@cvo-nf.nl

Stuur je bewijs van deelname mee in het verzoek van vrij vragen. Als je alleen in de ochtend staat aangemeld heb je de middag gewoon school of andersom.

Je mag die dag geen toets hebben.