maandag 20 maart 2017

Beleef de Matthäus Passion


Cantatrix -  Concerto d’Amsterdam

o.l.v Erik van Nevel

 Vrijdag 7 april van 19.00 tot 22.30 uur

Inleiding van Erik van Nevel met Cantatrix, Concerto d’Amsterdam, solisten van 16.30 tot 17.45 uur.

Bonifatiuskerk, Leeuwarden

Voor iedereen die verbonden is met CSG-Comenius: € 15,00 pp.

http://www.cantatrix.nl/programma/matthaus-passion-2017

Al een aantal jaren zijn wij als CSG Comenius tijdens de passietijd betrokken bij de uitvoering van de Matthäus Passion van J.S. Bach, uitgevoerd door het vocaal ensemble Cantatrix. Voorgaande jaren kwam een deel van het vocaal ensemble en het orkest bij ons op school om delen uit de Matthäus te zingen en de recensent Rudolf Nammensma gaf er een toelichting bij.

Dit jaar kunnen leerlingen, (oud)personeel en ouders/verzorgenden voor een sterk gereduceerde prijs naar de uitvoering van de Matthäus op vrijdag 7 april in de Bonifatiuskerk.

De dirigent Erik van Nevel geeft samen met een deel van het koor, ensemble en solisten een inleiding van 16.30 tot 17.45 uur.

 

De kaarten zijn te bestellen via de website van Cantatrix. Bij het tabblad tickets staat Comenius apart vermeld waarbij maximaal 2 kaarten per persoon te bestellen zijn voor slechts € 15,00 per kaartje.

Er zijn in totaal 50 kaarten beschikbaar.

 

CKV-leerlingen kunnen zich opgeven bij mevr. A. van Veldhuizen, de kaarten worden dan van het cultuurkaartbudget betaald.

Graag ook even een mail naar a.vanveldhuizen@csg-comenius.nl wanneer u/je bij de inleiding wilt zijn o.v.v. MP- inleiding met het aantal personen.