dinsdag 12 januari 2016

Mediatheeknieuws


Wij hebben voor leerlingen én docenten leuke en inspirerende apps uitgezocht en deze opgenomen in onze catalogus. Wanneer je in de catalogus onder trefwoord zoekt op ‘apps’ vind je een overzicht van alle apps. Wil je zien wat voor apps er per vak zijn, vul dan onder uitgebreid zoeken bij trefwoord 1 het desbetreffende vak in en kies bij materiaal voor ‘app’!

In de titelbeschrijving staat aangegeven of de app beschikbaar is voor iOS en/of Android. Tevens staat vermeld of de app gratis te downloaden is of dat er kosten aan verbonden zijn. Via de link in de titel is de app te downloaden.

Speciale aandacht willen wij vragen voor onze ‘eigen’ Aura Library app. Natuurlijk kunnen wij hier alles opsommen wat deze app zo handig maakt, maar liever laten wij onze collega’s van Mediatheek RSG Magister Alvinus Sneek aan het ‘woord’ in dit filmpje:


De Aura Library  app is te downloaden via Aura Library app voor IOS (iPad en iPhone) en via Aura Library app voor Android 

 

Zie je jouw favoriete app er nog niet tussen staan, stuur dan een mailtje naar j.zeinstra@csg-comenius.nl of kom langs in de mediatheek. We zien uit naar jullie reactie(s)!
 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

Groetjes namens het team mediatheek,

Sytske de Jager

 

Zie ook de website van de mediatheek: http://csg-comenius.auralibrary.nl/auraic.aspx