vrijdag 30 oktober 2015

Projectweek


Geachte ouder / verzorger,

 Week 45 (2 t.e.m. 6 november a.s.) is op Mariënburg een bijzondere week! We noemen het een projectweek  vanwege diverse activiteiten die in de verschillende leerjaren plaatsvinden.

Om te beginnen gaan de klassen Havo 4 en Atheneum 5 op reis in binnen en buitenland. Als u een zoon of dochter in één van beide leerjaren heeft, weet u daar alles van! Omdat een groot aantal docenten als begeleider mee gaat op reis, geldt er voor de thuisblijvers een aangepast rooster. We hebben ons uiterste best gedaan om voor deze week een verkort maar sluitend rooster te maken. Eind van deze week worden deze roosters uitgedeeld.

Naast het aangepaste rooster vinden er binnen en buiten de school activiteiten plaats. Ik noem er een paar: de voorlichtingscarrousel voor de Talentstromen, een excursie naar Animal Inside Out in het Fries Natuurmuseum, PWS-dagen in de examenklassen, Jonge Jury, enz.

Hoewel de week anders is dan anders en hier en daar een beetje rommeliger zal verlopen dan bij een volledig rooster, is het Mariënburgteam ervan overtuigd dat we komende week in goede banen kunnen leiden.

Met vriendelijke groet,

Wim Bok

Locatiedirecteur Havo / Atheneum