dinsdag 13 oktober 2015

Bericht voor H5-leerlingen over de PWS-dagen




Beste leerlingen uit Havo-5,
 
In de week van 2 tot en met 6 november 2015 zijn veel leerlingen en docenten van onze locatie op reis.  Voor jullie volgt een aangepast lesrooster.
 
Op woensdag 4 en op donderdag 5 november 2015 worden jullie in de gelegenheid gesteld om aan je Profielwerkstuk te werken. Dat kunnen jullie thuis doen, in de bibliotheek, bij Tresoar o.i.d. Ook kunnen jullie afspraken maken met deskundigen buiten school. Als je op school wilt werken, is de economie-thuisbasis tot je beschikking. De mediatheek is waarschijnlijk vol, want het is voor andere klassen projectweek!
 
Neem je eigen laptop, boeken, mappen en eten en drinken mee.
 
SPELREGELS RONDOM EEN GOED VERLOOP VAN DEZE TWEE P.W.S.-DAGEN IN WEEK 45:
 
-Van tevoren lever je  (dus voor VRIJDAG 30 OKTOBER 2015  om  13.00 uur ) bij je PWS-begeleider een planning in voor deze twee dagen. Niet alleen wat en wie, maar ook hoe, waar en welk resultaat er behaald dient te worden.
-Tijdens beide dagen houd je een logboek en verslag bij en meld je in hoeverre je je aan de planning van werkzaamheden hebt gehouden
-Voor vragen kun je terecht bij M.Braam, D. Schurer en J. Schurer. Wij lopen beide dagen rond in de economie-thuisbasis.
-Na afloop van deze week neem je contact op en doe je verslag van je werkzaamheden. Bij het tweede beoordelingsmoment zal dit in de waardering worden meegenomen.
 
Als in de week na de herfstvakantie niet helder is, wat er van je wordt verwacht, dan neem je met je eigen PWS-begeleider contact op.... (Of met ons ...!)
 
Hartelijke groet, veel succes, je kunt deze week echt veel meters maken!
 
M.Braam, J. van Nuil, D. Schurer en J.Schurer