woensdag 3 maart 2021

H5: PWS-presentaties Engels

Als het goed is, heb je je met je groepje voor volgende week ingeschreven voor de pws-presentatie (als je je nog niet hebt ingeschreven DOE DAT SNEL bij lokaal 205). De overstap naar 50/50 onderwijs kan voor problemen zorgen omdat sommige groepsleden die dag niet op school zijn. De volgende oplossingen zijn bedacht: 

De presentaties gaan door zoals ze ingepland zijn. Wegens een grotere bezetting van lokalen kan het zijn dat de plaats wel verandert: houd de blogspot en berichten van je docent Engels in de gaten.

Als er groepsleden online les hebben, kunnen ze, zo mogelijk, voor de presentatie op school komen. Als dat ervoor zorgt dat je absent bent bij een (deel van) een les, geef je dat aan bij die docent. 

Als het niet mogelijk is voor de groepsleden die online les hebben om naar school te komen, kunnen zij via Teams aanwezig zijn bij de presentatie.

Als het beslist nodig is dat iedereen fysiek aanwezig is bij de presentatie en dat lukt niet op het tijdstip waarop jullie hebben ingeschreven, kan de presentatie verplaatst worden naar vrijdag 12 maart. Je wordt dan ingedeeld bij Mw Van der Hoorn of eventueel bij een andere docent Engels.

Laat weten aan de docent waarbij je je hebt ingeschreven of de presentatie in aangepaste vorm plaats moet vinden. Als jullie allemaal op school (kunnen) zijn en de presentatie onveranderd door kan gaan, hoef je niets te doen.