woensdag 4 september 2013

vacature maatschappelijke stage

Hieronder vind je info over een maatjesdag, georganiseerd door Spelend Sporten.
Voor deze dag krijg je 8 uren voor je maatschappelijke stage.
Wanneer je deze stage wilt gaan doen of je hebt vragen? kom dan even bij mij langs of mail mij even: r.westerhuis@csg-comenius.nl

Spelend Sporten Maatjesdag
Op zondag 20 oktober organiseert Spelend Sporten de Maatjesdag in het Sportcentrum Kalverdijkje in Leeuwarden. (Stichting Spelend Sporten is begeleid sporten voor mensen met een verstandelijke beperking in Leeuwarden e.o.)
Wat is de Maatjesdag?
De Maatjesdag is een middag vol sport, kunst en educatie voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Met als doel: nieuwe mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen. Dit doe je het beste door
samen actief bezig te zijn!

Deelnemers Maatjesdag
Op deze dag heb jij een maatje, dit is een jongere met een beperking. Samen ga je deze dag allerlei leuke dingen doen. Er is een ongedwongen sfeer. Kennis maken, lekker sporten, lol maken en gezelligheid is het belangrijkste deze dag!!

Wat is er deze dag te doen?
Deze dag kun je samen met je maatje meedoen aan allerlei leuke workshops en sporten zoals: hiphopdansen, voetbal, op de  grote trampoline, badminton, basketbal, schilderen, muziek maken, nagels stylen, tattoo tekenen, capoeira, mandala's tekenen, op het springkussen, op de familieschommel maar ook dammen, schminken, servies pimpen, hapjes maken, sjoelen, enz, enz.

Ontmoeten en samen beleven!

Voor wie?   Voor leerlingen die graag wat uren voor hun MaS willen draaien, je  
              krijgt er 8 uren voor.
Wanneer?    Zondag 20 oktober 2013 van 13:00 tot 17:30 uur.
Waar?          Sportcentrum Kalverdijkje, Kalverdijkje 77a, in Leeuwarden.
Aanmelden? Stuur een e-mail naar:
ijmo4juli@hotmail.com, of brief naar:
                    Spelend Sporten Maatjesdag, Essenstraat 15, 8924 HC
                    Leeuwarden. Je kunt ook bellen met Ingrid van der Molen
                    06-22717344 of 058-8442697.
Kosten?      Nee, deze dag is helemaal gratis. Inclusief 2 consumpties.

Meer informatie? Kijk op www.spelendsporten.nl/maatjesdag


Stichting Spelend Sporten
Wij
organiseren sinds 1975 sport- en spelactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in Leeuwarden en omgeving. Spelend Sporten werkt volledig met vrijwilligers (ook het bestuur). Wij zijn aangesloten bij de NSG, de Nederlandse Sportbond voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij de beoefening van de verschillende sporten staat recreatief bezig zijn voorop; toch worden er prestaties geleverd en wedstrijden en toernooien gespeeld. Wij laten alles tijdens het sporten zoveel mogelijk normaal verlopen en daar waar nodig wordt het sporten aangepast aan de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze deelnemers.