vrijdag 8 maart 2013

Survivalrun De Knipe gaat niet door!


Helaas, helaas....
Ook dit schooljaar wilde ik met een groep enthousiaste leerlingen en collega's deelnemen aan de survivalrun in De Knipe op 1 juni. Tot mijn grote schrik zag ik vandaag dat de inschrijving voor de recreatieve run over 5 km. voor groepen al helemaal vol zit! De inschrijving was pas vanaf 1 maart open en nu al is het vol!
Het geeft aan dat survivallen steeds populairder wordt en de run in De Knipe steeds meer bekendheid krijgt. We moeten komend schooljaar nog eerder starten met de aanmelding zodat we op 1 maart ons meteen kunnen inschrijven. Eeen teleurstelling voor allen die zich al hadden opgegeven natuurlijk en ook ik baal persoonlijk enorm. De afgelopen jaren zijn we steeds met een groep daar geweest en hebben we altijd een plezierige dag beleeft.

De leerlingen die reeds hadden betaald krijgen uiteraard de inleg van €7,50 terug. Indien je toch nog aan de run mee wilt doen, kun je nog kijken op de site of er nog plaats is bij de inschrijving voor individuen bij de run over 5 km. Je kunt bijvoorbeeld met een groepje zelf gaan. Komend schooljaar proberen we het weer vanuit school te organiseren.

Sportieve groet dhr.R.Smedinga