maandag 11 maart 2013

DJ contest

Om de examenkandidaten van 2013 op een mega dansfeest te trakteren en wij jullie de kans willen geven om hier zelf deel van uit te maken, organiseert de LSD (Laatste SchoolDag)-commissie van de locatie Mariënburg in samenwerking met Kay Wilder & epic247 de Mariënburg DJ contest!

Alle leerlingen en oud-leerlingen worden uitgedaagd een demomix/mixtape te maken! 


Als oud-leerling van CSG Comenius hebben we DJ/producer Kay Wilder bereid gevonden om jullie demo’s te luisteren. Kay Wilder is tegenwoordig een artiest met releases op Armada Music van de nr.1 dj van de wereld Armin van Buuren, Black Hole Records van Tiësto en het Britse Ministry of Sound. In Leeuwarden heeft hij onder andere 3x gedraaid tijdens het Dancetour festival en kon je hem regelmatig terugvinden in Club Noa. Ook is Kay persoonlijk uitgenodigd door Armin van Buuren om op het State Of Trance 500 evenement in Den Bosch te draaien en kun je hem tegenwoordig vinden in verre landen als Maleisië, Rusland, Duitsland, Tsjechië, en Dubai. Verder heeft Kay Wilder zijn eigen wekelijkse podcast Electronication, waarin hij elke week de nieuwste EDM aan zijn luisteraars presenteert.

Prijs: Kay Wilder & epic247 agency bepalen welke finalisten mogen draaien op het klas 3 feest in Fire (17 april). Tijdens deze avond zal de jury bepalen wie de winnaar is. De winnaar verdient natuurlijk de eeuwige roem, maar ook mag hij of zij draaien in de Leeuwarder Club Red tijdens het LSD-feest.

Hoofdprijs: een plek in de line up van het LSD feest in Club Red (26 april)

Selectiecriteria:
· muziekkeuze
· mix skills
· presentatie van de demo (hoe wordt de mix aangeleverd: kwaliteit, artwork, creativiteit, etc.)

Inleveren:
· Uiterlijk 29 maart via djcontest@csg-comenius.nl
· Voorzie je demo duidelijk van je naam + achternaam, leeftijd en telefoonnummer en een korte biografie over jezelf en waarom je met muziek bezig bent. Let op! Ben je jonger dan 18, geef er dan bij aan dat je je ouders toestemming hebt gevraagd om deel te nemen.