maandag 20 mei 2019

H5: Boeken inleveren

Komende donderdag 23 mei moeten jullie de boeken inleveren in lokaal 220 volgens dit eerder gepubliceerde schema

H5A:      12.00 uur
H5B:      12.30 uur 
H5C:      13.00 uur
H5D:      13.30 uur
H5E:      14.00 uur
H5F:      14.30 uur
H5G:     15.00 uur

Instructie
  • Zorg dat je alle in te leveren boeken bij je hebt, je persoonlijke inleverlijst ligt in het lokaal.
  • Neem geld mee voor vergoeding van vermiste / beschadigde boeken. In dit bestand staat de boekenlijst voorzien van prijzen per boek.
  • Wees op de begintijd van jouw klas aanwezig in het lokaal.
  • Kluissleutel aldaar inleveren bij de conciërge: je krijgt dan € 5,00 borg terug. Zorg ervoor dat je kluisje leeg is. Sleutel vergeten of kwijt: meld het even!
  • De in te leveren boeken op een tafeltje opstapelen volgens de persoonlijke inleverlijst: bovenste boek is 1e boek van de lijst, etc.
  • Wacht op controle door aanwezige medewerkers Boekenfonds.
  • Na paraaf medewerker op Inleverlijst: deze lijst mèt de boeken inleveren in het magazijnlokaal, graag zelf de boeken netjes op de juiste stapels erbij leggen. Magazijn lokaal voor HAVO-boeken lokaal 210
Tevens moet je op deze dag de geleende en nog niet teruggebrachte mediatheekboeken inleveren, dit kan op deze inleverdag boetevrij. Er staat een doos in lokaal 220 waar je de boeken in kan doen.
  
Leerlingen met een herexamen
Omdat de eindexamenleerlingen dus al op 23 mei a.s. hun huurboeken moeten inleveren, zullen degenen met een herexamen mogelijk sommige exemplaren opnieuw even nodig hebben.
Voor het ophalen van deze boeken kun je een afspraak maken met ondergetekende om die voor korte tijd te lenen uit het Boekenfondsmagazijn. Per persoon wordt dan meteen afgesproken wanneer je de boeken weer moet inleveren.

Alvast bedankt voor je medewerking, G. de Boer - Boekenfonds