vrijdag 18 januari 2019

Comenius Cultnight – Donderdag 7 Maart 2019

Omdat CSG Comenius dit schooljaar 25 jaar bestaat, organiseert de school op Donderdag 7 Maart 2019 voor alle leerlingen en docenten op alle Comenius locaties in Leeuwarden (Klein – en Groot Mariënburg, Esdoorn, Zamenhof, @Forum) de ‘Cultavond 2019’, in de Grote Zaal van de Neushoorn.

Kun jij goed zingen, bespeel je een instrument of speel je in een (school)bandje met andere leerlingen? Heb je een geweldig idee voor een theaterperformance? Een fantastische goochel – of circusact? Gedichten die je graag eens zou willen voortdragen voor publiek? Dans jij alleen of samen in een dancecrew de sterren van de hemel? Geef je dan nu op voor ‘Cultavond 2019’!

Deelname als act is open voor alle leerlingen én docenten van de Comenius locaties in Leeuwarden. Voor alle info voor deelname en opgave van je act kun je mailen naar k.vanderheide@csg-comenius.nl.
Voor publiek kost de entree voor de Comenius Cultavond op donderdag 7 maart € 3,00. De entree opbrengst komt ten goede aan Edukans. Deuren van de Grote Zaal gaan om 19.30 open. Het programma van de Cultavond start om 20.00.