donderdag 19 november 2015

Bericht voor de ouders: Facturatie- en Betaalsysteem


Beste ouder(s)/verzorger(s),

In oktober informeerden wij u al over de overgang naar een nieuw, online facturatie- en betaalsysteem binnen CSG Comenius. Vanaf volgende week verloopt alle berichtgeving over schoolkosten digitaal en voldoet u de kosten eenvoudig via elektronische betaling.

Wat kunt u verwachten?
Deze week of in de loop van volgende week ontvangt u vanaf het adres noreply@wiscollect.nl een e-mail met als onderwerp ‘Er staat een factuur voor u klaar’. In het bericht staat een link naar onze digitale betaalomgeving: WIS Collect. In deze omgeving ziet u precies welke kosten in rekening worden gebracht en kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Het programma leidt u in duidelijke stappen door het proces.
Telkens wanneer er een factuur voor u klaarstaat, ontvangt u een e-mail met de link naar deze betaalomgeving.

Vragen
Heeft u vragen over de nieuwe wijze van betaling of ondervindt u problemen bij het betaalproces? Neem dan contact op met onze helpdesk, via
helpdesk@csg-comenius.nl.

Als extra service bieden wij bij de start van het nieuwe systeem in de maand november ook telefonische ondersteuning. U bereikt de afdeling Financiƫle Administratie via het algemene nummer van CSG Comenius: 058-234 76 70 (in het menu kiest u voor locatie Zamenhof).

Wij gaan ervan uit dat de overgang soepel verloopt. Uw medewerking stellen wij zeer op prijs, alvast dank daarvoor!

Met hartelijke groet,
Namens CSG Comenius,


E. Begeman
Controller


Bovenstaand bericht heeft u ook via de mail ontvangen, als het goed is. Is dit niet het geval, wilt u dat dan melden aan de administratie? (mbadm@csg-comenius.nl)