vrijdag 13 februari 2015

H45 Waterbattle Van Hall Larenstein

Is water jouw toekomst?

Leuk al die opleidingen, maar wat kun je ermee worden?’. Een vraag waar veel leerlingen mee zitten. Een vraag die een belangrijke rol speelt bij studiekeuze en loopbaan oriëntatie. Hogeschool van Hall Larenstein (VHL) organiseert daarom samen met NHL hogeschool en Watercampus Leeuwarden de ‘Waterbattle’, speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in Watertechnologie!
Een spannende en actieve middag waarbij teams scholieren tegen elkaar strijden om een mooie prijs in de wacht te slepen: ‘Kaarten voor een dag Duinrell met de hele klas!’. Tijdens de Waterbattle krijgen de leerlingen een beeld van de werkzaamheden in het toekomstige vakgebied.

Strijd samen met klasgenoten mee in de ‘Waterbattle’!

Datum: vrijdag 20 maart 2015
Ontvangst: 14.00 uur
Einde: 17.00 uur
Locatie: Hogeschool VHL Agora1 Leeuwarden

 

Voor wie?

De Waterbattle is bedoeld voor leerlingen van mbo 3 en 4, havo 4 en 5 en Vwo  5 en 6 die belangstelling hebben voor watertechnologie. We nodigen u uit een groep enthousiaste leerlingen aan te melden voor de Waterbattle. De groep moet bestaan uit vier leerlingen die samen strijden om de prijs voor hun klas in de wacht te slepen!

 

Watertechnologie

Watertechnologie is interessant en afwisselend: van microbiologisch onderzoek tot het toepassen van fysisch–chemische technieken, van het ontwerpen van installaties tot reactorkunde. Voorbeelden voor toekomstig beroepen zijn het adviseren van industriële bedrijven t.a.v. het watergebruik, het ontwerpen drinkwaterunits, het werken in of voor ontwikkelingslanden. Watertechnologie is voor degene die op zoek is naar een wereldbaan, een hart heeft voor de exacte vakken zoals scheikunde en wiskunde en meer wil weten van (drink)water technologieën.

 

Aanmelden

Een team van 4 leerlingen kan aangemeld worden met het formulier op de website www.hogeschoolVHL.nl/waterbattle.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 058-2846444 of e-mail: