dinsdag 15 juni 2021

H4: Inhalen TW4 en TW123 en herkansen

Vandaag zijn de laatste toetsen van toetsweek 4 geweest. Wanneer je hierin toetsen hebt gemist (met geldige reden en correcte afmelding) heb je donderdag 17 en vrijdag 18 juni de laatste kans om ze alsnog te maken. Kijk daarvoor in Zermelo.

Van woensdag 16 t/m vrijdag 18 heb je ook gelegenheid om nog openstaande toetsen uit periode 1 t/m 3 te maken. Daarvoor heb je als het goed is vorige week zelf een afspraak gemaakt met de betreffende docent (zie eerdere berichten) en op het Leerplein. Toetsen die niet worden ingehaald krijgen het cijfer 1. Dus check je lijst!

Maandag 21 en dinsdag 22 juni heb je je kunnen opgeven voor het herkansen van toetsen uit periode 1 t/m 3. Je mag hiervoor gebruik maken van maximaal vijf door school betaalde online of fysieke bijlessen van RBC, dat doe je door je rechtstreeks aan te melden bij RBC via http://rbchuiswerkinstituut.nl/Aanmeldingsformulier/ 

 

Omdat heel veel van jullie gebruik maken van de herkansingsmogelijkheden vervallen op maandag en dinsdag de reguliere lessen.

Aan het eind van de week ontvangen jij en je ouder(s)/verzorger(s) met de informatie over de invulling van de laatste drie schoolweken en hoe de overgangsnormen zijn.

Veel succes bij de 'laatste loodjes'.

Meneer van Nuil en mevrouw Keuning (teamleiders havo 45)