dinsdag 9 februari 2021

H5: Inschrijven PWS-presentaties Engels

In week 10 (8-12 maart 2021) geven alle leerlingen die dit jaar hun PWS hebben gedaan hierover met hun groepje een presentatie in het Engels. Meer informatie over de voorwaarden waaraan de presentatie moet voldoen, vind je op de ELO en/of bij je vakdocent Engels. Hoe schrijf je je in:

Je houdt de presentatie voor één docent Engels. Je wordt individueel beoordeeld. Je schrijft je met je groepje in bij de docent waar de meeste leerlingen (minimaal 1) in het groepje les van hebben. Je probeert dit zo veel mogelijk buiten jouw lessen om te doen. Mocht je toch een (deel van) een les gaan missen, stel je de betreffende docent van tevoren hiervan op de hoogte.

Inschrijving start op maandag 15 februari om 9.45 uur in de kantine. Vanwege de Coronamaatregelen mag slechts één groepslid naar de kantine om het groepje in te schrijven. Overleg dus van tevoren bij wie jullie gaan inschrijven en bij voorkeur op welke dag (houd rekening met het eventuele proefstuderen op donderdag 11/3). Verspreid over de kantine hangen de inschrijflijsten van de vijf H5-docenten Engels. Per docent is er een beperkt aantal 'time slots' beschikbaar: als je keuze wilt hebben, zorg je dat je je vroeg inschrijft.

Na de kleine pauze op maandag 15 februari worden de inschrijflijsten opgehangen bij lokaal 205: daar kun je later die week ook nog inschrijven maar doe dit in ieder geval uiterlijk donderdag 18 februari.

Succes! 

Mw Hoekstra, Mw Coster, Mw Wiersma, Mw Ter Veen en Mw Van der Hoorn