vrijdag 7 september 2018

H4: Betreft Droomloopbaan

In week 41 en 42 komt de decaan langs klas 4 om instructies en nieuwe klassencodes uit te delen voor Droomloopbaan. Daarmee kunnen alle leerlingen van klas 4 weer in Droomloopbaan. Tot week 41 kunnen de leerlingen dat nog NIET.
Leerlingen die van de Ulbe van Houten komen en leerlingen van Comenius klas 3 havo/atheneum hebben allemaal met Droomloopbaan gewerkt. Dit jaar staat Droomloopbaan weer in het PTA en geldt dus mee voor de overgang. In week 41 en 42 ontvangen jullie een jaarplanning en toelichting bij de opdrachten en voor 1 mei moeten alle 9 opdrachten digitaal zijn ingeleverd. 

Leerlingen die nieuw op school zijn en nog nooit met Droomloopbaan hebben gewerkt, ontvangen de aankomende week in de klas instructies om zich alvast aan te melden voor deze LOB methode.

Leerlingen die zijn blijven zitten:

De leerlingen die zijn blijven zitten of die van atheneum 4 naar havo 4 zijn overgestapt, zijn in 2 groepen te verdelen. Leerlingen weten zelf nog wel bij het lezen van onderstaande tekst welke groep van toepassing is. Weet de leerling het niet meer precies, dan kan hij/zij dat na het inloggen op zijn/haar account in week 41,42 weer zien.

 Groep 1: Bij deze groep hoort de leerling wanneer hij/zij in klas 4 ALLE opdrachten van Droomloopbaan heeft gemaakt (Oude nummering nummer 4.51 tot en met 4.57, 4.59 en 4.61). Wanneer een leerling in A4 niet meegeweest in naar de College Carrousel op de RUG, maar de rest wel heeft afgerond, valt hij/zij onder deze groep.
Deze leerlingen hoeven dit schooljaar alleen maar de volgende opdrachten te maken:

4.31: Studievoorlichting

4.32 Studievoorlichting

4.33 HBO/WO studies

4.35 OF 4.37 A: 1 open dag bezoeken

4.38 Vakkenportfolio

4.39: LOB CV aanpassen

Groep 2: Bij deze groep hoort een leerling die in klas 4 niet  alle opdrachten heeft gemaakt.

In dat geval moet de leerling nog 7 van de 9 opdrachten maken. Opdracht 4.34A, 4.34B en 4.36 mogen worden overgeslagen.
Deze instructies staan ook bij informatie "opdracht" 4.29 in Droomloopbaan.