dinsdag 13 september 2016

H5: PWS

Beste leerling,

Voor de zomervakantie zijn jullie gestart met het PWS. Dat heeft geresulteerd in een onderzoeksplan waar je dit jaar mee verder kunt. In dit proces is jullie groep gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider zal jullie PWS beoordelen maar daar kun je natuurlijk ook terecht voor al je vragen.
Komende donderdag (15-09) op het eerste uur is de kennismaking met jullie PWS-begeleider. Tijdens deze bijeenkomst zal de docent vertellen wat hij/zij van jullie verwacht en kunnen jullie je vragen stellen. Beoordelingsmoment 1 staat namelijk voor de deur (30-09).
Op het mededelingenbord van H5 en op de blogspot staat in welk lokaal je verwacht wordt komende donderdag. Als je begeleider een vrije dag heeft zal deze contact met jullie opnemen om een nieuwe afspraak te plannen.
Leerlingen die dat uur Duits hebben van dhr. Stigter gaan gewoon naar de les. Zij zullen door de andere groepsleden bijgepraat worden. Als de hele groep Duits heeft, zal er een andere afspraak gemaakt moeten worden met de PWS-begeleider.

Met vriendelijke groet,

De PWS-commissie
Danjel Schurer

Jouke van Nuil