woensdag 5 maart 2014

H4,5: Studiekeuze - nieuws

H5: Aanmelden studie voor 1 mei
Vergeet niet om je op tijd aan te melden voor een studie. Dit jaar moet je je voor de meeste opleidingen inschrijven voor 1 mei a.s. Wanneer je dat doet, heb je het recht om toegelaten te worden. Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een studiekeuzecheck. Deze check verschilt per opleiding. Voor sommige opleidingen met een loting of decentrale selectie gelden andere aanmeldingsdata. Check dit dus op tijd. Je kunt je aanmelden voor een studie op www.studielink.nl.

Open dagen 8 maart
A.s zaterdag openen veel hogescholen hun deuren tijdens een open dag. Je kunt o.a. terecht bij NHL en Stenden Hogeschool, Van Hall Larenstein, Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Utrecht en de Verloskunde Academie in Groningen.

Proefstuderen hogescholen
In de periode 18 t/m 27 maart kun je op de verschillende hogescholen in Leeuwarden proefstuderen. Via de site van de hogescholen kun je je aanmelden. Vergeet niet vrij te vragen bij je coördinator.

Vragen over je studiekeuze?
Dan kun je natuurlijk naar de decaan gaan. Maar sinds kort heeft de NHL ook een online platform waar je 24/7 terecht kunt met je vragen. Vier NHL-studenten geven je antwoord en via hun blog kun je een kijkje nemen in het studentenleven aan de NHL.