vrijdag 25 januari 2013

Actiedag Alpe d'Huzes 6 maart (nieuwe versie)

Belangrijke informatie voor alle leerlingen en ouders van de locatie Marienburg.

Betreft: actiedag voor Alpe d'HuZes op woensdag 6 maart

Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Woensdag 6 maart zal in het teken staan van het goede doel; "Alpe d'HuZes", waarbij we met de gehele locatie Marienburg, leerlingen en personeel, zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het KWF kankerfonds. Dit geld komt geheel ten goede aan onderzoek naar kanker, met als doel deze in vele gevallen nog dodelijke ziekte om te buigen naar een chronische ziekte. Meer informatie over Alpe d'HuZes kunnen jullie vinden op onze website en uiteraard op de website van Alpe d'HuZes.

Om van deze actie een succes te maken zullen we een alternatieve lesdag organiseren op woensdag 6 maart. Er komt een compleet dagprogramma van 8.20 uur tot 15.30 uur voor iedereen! De dag bestaat uit een algemene opening, een opening per klas in een lokaal o.l.v. de mentor, een bewegingsactiviteit (de prestatie waar de leerlingen sponsors voor moeten zoeken), een gesponsorde lunch en tot slot een gesponsorde film.

Ouders die deze dag mee willen helpen of mee willen doen, nodig ik van harte uit. U kunt zich aanmelden bij mij via de mail: h.o.dejong@csg.comenius.nl

U kunt helpen bij de opening, begeleiding van een groep, bewegingsactiviteit, lunch en/of film.

Laten we er met z'n allen een leerzame, actieve, plezierige en gezonde dag van maken onder het motto van de stichting Alpe d'HuZes: Opgeven is geen optie!!!

Vanaf volgende week kunnen de leerlingen in de gymles aangeven naar welke bewegingsactiviteit hun voorkeur uitgaat.

Jullie kunnen kiezen uit wandelen, hardlopen, zwemmen, schaatsen, zumba/streetdance of spinning.

Met sportieve groet,

Hessel de Jong

docent l.o.